5 jaar garantie (2 jaar op verlichting)
Brandwerend
Makkelijk in elkaar te zetten
Hoge kwaliteit

Ons aanbod

Toont alle 8 resultaten

Aanbod

Haal de perfecte kerstbeleving in huis

Een uitgekiende selectie voor een perfecte kerstbeleving dankzij een ruime keuze aangepast aan ieders budget. Onze bomen voldoen aan de meest strenge Europese regelgeving. Zo zijn ze vlamvertragend, brandveilig en EN71-2 gecertificeerd. Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod.

Onze bomen bestaan uit 2 of 3 secties, voorzien van een ‘hinged’ systeem en een stevige opvouwbare metalen voet, voor een vlotte montage en afbraak. Bij het ‘hinged’ systeem, ook wel paraplu systeem genoemd, zitten de takken met een stevig scharnier vast aan de stam, zodat ze vanzelf openvallen bij het opzetten van de kerstboom. Handig toch!

 • De Kingston Flocked is een elegante kunstkerstboom met tips in hoogwaardige PE en PVC met de perfecte hoeveelheid witte kunstsneeuw op elke tak. Met zijn beperkte diameter past deze mooie en natuurlijk ogende kerstboom in elk huis en bij elk interieur. Dankzij het paraplu systeem is de Kingston gemakkelijk te monteren en af te breken na de kerstperiode. Een opvouwbare metalen voet wordt meegeleverd in de doos.
  Hoogte: 150 cm tot 240 cm
  Diameter: 101 cm tot 177 cm
  Takken: PE/PVC naalden
  Meer informatie

  Kingston Flocked

 • Kunstkerstboom Norfolk heeft een mix van groene PE en PVC naalden voor een prachtig natuurlijk en realistisch resultaat. De montage gebeurt snel en gemakkelijk door het scharniersysteem. Deze klassieker wordt geleverd met een box in hars en geïntegreerde LED verlichting in warm wit voor extra gezelligheid. De ideale bondgenoot voor kleinere ruimtes en als verwelkoming aan de deur.
  Hoogte: 137 cm
  Diameter: 66 cm
  Takken: PE/PVC naalden
  Meer informatie

  Norfolk

 • De Georgia is een prachtige kunstkerstboom met takken in kwaliteitsvolle PE en PVC in twee tinten groen voor een levensechte look. Hij zit boordevol sprookjesachtige mini LED lichtjes in warm wit en traditioneel rood om jou een unieke Kerst te bezorgen. Deze smalle versie is perfect voor elke locatie en neemt door de beperkte breedte minder plaats in. De Georgia kunstkerstboom bestaat uit drie secties met een handig scharniersysteem en een stevige opvouwbare metalen voet voor een gemakkelijke montage en opberging.
  Hoogte: 213 cm tot 274 cm
  Diameter: 91 cm tot 107 cm
  Takken: PE/PVC naalden
  Meer informatie

  Georgia

 • De Utah is een tijdloze klassieker met mooi gevormde groene tips in kwalitatief PE en PVC. Goede prijs kwaliteitverhouding en hierdoor de ideale familieboom bij uitstek. Bovendien eenvoudig en snel te monteren door het scharniersysteem.
  Hoogte: 150 cm tot 210 cm
  Diameter: 99 cm tot 122 cm
  Takken: PE/PVC naalden
  Meer informatie

  Utah

 • Creëer je eigen Winter Wonderland bij je thuis met de feeërieke Oslo kunstkerstboom. De natuurlijk uitziende donkergroene PE en PVC takken van deze kerstboom zijn bedekt met een perfecte laag witte kunstsneeuw. Eenvoudige montage door het handige scharniersysteem.
  Hoogte: 183 cm tot 243 cm
  Diameter: 124 cm tot 152 cm
  Takken: PE/PVC naalden
  Meer informatie

  Oslo Flocked

 • De Teddy is een mooie moderne kunstkerstboom met flexibele naalden die bedekt zijn met een dikke laag roze sneeuw.  Deze boom kan gebruikt worden met of zonder decoratie en is de ideale bondgenoot voor zij die op zoek zijn naar iets anders dan de klassieke groene of witte kerstboom. Ook prachtig op de kinderkamer. Het scharniersysteem zorgt voor een snelle montage en afbraak na de eindejaarsfeesten. Wordt geleverd met een moderne witte metalen voet.
  Hoogte: 150 cm tot 210 cm
  Diameter: 86 cm tot 107 cm
  Takken: PE/PVC
  Meer informatie

  Teddy Pink Flocked

 • De traditionele Boston kunstkerstboom heeft donkergroene klassieke flexibele naalden. Door zijn weelderig volle vorm trekt hij alle aandacht naar zich toe en zorgt hij voor de nodige sfeer in uw interieur. Met handig scharniersysteem en metalen voet. Verkrijgbaar tot 3m.
  Hoogte: 240 cm tot 300 cm
  Diameter: 141 cm tot 165 cm
  Takken: PE/PVC
  Meer informatie

  Boston

 • De Nebraska Blue is een blauwgroene kunstkerstboom met een zeer natuurlijke vorm. Tussen de mooi gevormde takken in PE en PVC blijft genoeg ruimte over om uw favoriete decoratie in op te hangen. Gemakkelijke montage door het scharniersysteem.
  Hoogte: 152 cm tot 228 cm
  Diameter: 94 cm tot 140 cm
  Takken: PE/PVC
  Meer informatie

  Nebraska Blue

Garantie

Wij staan garant voor kwaliteit

Je krijgt 5 jaar garantie en 2 jaar garantie op de verlichting van de kunstkerstbomen van A Perfect Christmas. Indien er gebreken zijn aan de kunstkerstboom of verlichting kunt u met uw kassaticket contact opnemen met de winkel waar u uw A Perfect Christmas kunstkerstboom heeft gekocht.